ZlevniTo Nový týden, nová soutěž! Spouštíme další soutěž pro všechny členy Zlevni.to, ve které můžeš vyhrát dárkovou kartu v hodnotě 1000 Kč do DM Drogerie! Jak se zapojit? Sleduj nás na Instagramu @zlevni.to Sdílej soutěžní příspěvek na Instagramu v příběhu Zde na fóru, do odpovědi, napiš na co bys poukaz v DM drogerii nejradši využil/a Kdy soutěž končí? Sobota 30. 8. v 18:00 Výherce vyhlásíme v sobotu 30. 8. ve 20:00 - ve stories i tady na fóru Držíme palce! 🍀 Tým Zlevni.to
Dencakuvikova ZlevniTo koupila bych šampony pro sebe, děti i manžela a samozřejmě nějakou kosmetiku 🤭
Lyda ZlevniTo Já bych to ráda využila na jejich bio potraviny mají super svačinky pro děti a sušenévovice
majdusa Dobrý den, Poukaz bych použila k tomu abych si udělala radost kosmetikou do školy a zároveň bych koupila něco hezkého mamě a sestře k jejím svátkům, které budou mít zanedlouho ✨💗
Simusaaa12 Hezký večer, Poukaz bych využila potřeby pro malou jako příkrmy , sušenky , tyčinky a kosmetiku a pro me řasenku a něco na zub . 🫶
kubotr Nechal bych poukaz mé ženě na dekorativní kosmetiku, já bych si tam přihodil nějaký šampón nebo holící pěnu. 😊
esmska Poukaz bych využila hlavně pro děti na soli do koupele, barevné šumivky do vany a podobně blbůstky. A protože má kamarádka v září narozeniny, tak bych pro ni vybrala nějakou dekorativku 😍
anvej Poukaz bych využila na přípravky na úklid domácnosti :) v dm nakupuji pravdielně a jejich uklízecí prostředky jsou skvělé. Dále bych poukaz využila na šampony a sprchové gely pro mě a mého přítele
Dzejna65 ZlevniTo Koupila bych manželovi nový holicí strojek a drogerii, kterou rád používá. Udělala bych z produktů balíček k jeho blížícím se narozeninám 🥳